អត្ថប្រយោជន៍ដ៏អស្ចារ្យរបស់ ផ្លែត្របែក

ផ្លែត្របែកគឺជាផ្លែឈើ ដែលមានរសជាតិជូរអែម មានរសជាតិឆ្ងាញ់ពិសា និងកាន់តែមានឆ្ងាញ់ពិសាជាងនេះទៀតប្រសិនបើ មានអំបិលម្ទេស រឺកាពិ។

 ទន្ទឹមនឹងនេះ ក្រៅពីរសជាតិដ៏ឆ្ងាញ់ ត្របែកក៏បានផ្តល់អត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើនផងដែរ ដូចជា៖
- ត្របែកស្រស់មាន ពណ៌ខៀវខ្ចី មានរសជាតិជូរអែម សាច់ខាងក្នុងរបស់វា ពិតជាធ្វើជាថ្នាំសម្រាប់ សម្រកទម្ងន់បានយ៉ាង មានប្រសឹទ្ធភាព។

-ផ្លែត្របែកមានវីតាមីន ច្រើនជាងក្រូចពោធិសាត់ ដល់ទៅ ៨ដង
- ពិសារ ត្របែកស្រស់ត្រឹមតែ មួយផ្លែ និងបានទទួលវីតាមីន C ច្រើនគ្រប់គ្រាន់ សម្រាប់សេចក្តី ត្រូវការរបស់ រាងកាយ។

- វិតាមីន C របស់ផ្លែត្របែក ជំនួយឲ្យស្បែកមានភាពស្រស់ថ្លា និងរាងកាយរឹងមាំ។
- ត្របែកទុំគឺជាថ្នាំបញ្ចុះ បានយ៉ាងមាន ប្រសឹទ្ធភាព។
945577_191820067635083_39268054_n
5(365) 1214

ប្រភព:khmernote
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment